OPINIE O KLINICE MEDYCYNY ESTETYCZNEJ LA GUÈL

Co mówią o nas inni?

FOLLOWERS W SOCIAL MEDIA

La Guèl Clinic & SPA
4.9
powered by Facebook
Natasza Kempska
Natasza Kempska
2018-06-16T14:28:27+0000
Przepiękne wnętrza i cudowna Pani Justyna Rogalska. Gorąco polecam!
Karolwiolettaroksanakinga SpicaAdamek
Karolwiolettaroksanakinga SpicaAdamek
2018-06-14T20:54:52+0000
KANCELARIA NOWOCZESNA ROYAL MAGNAT INCOGNITO CZERWIEC 14 2018.
Paula Lewandowska
Paula Lewandowska
2018-05-30T20:07:12+0000
Cudowne miejsce i profesjonalna obsługa polecam wszystkim
Joanna Dominiak
Joanna Dominiak
2018-03-12T19:39:18+0000
Polecam La Guél w 100%...z opinią czekałam aż skorzystam kilka razy, żeby móc się wypowiedzieć... jestem bardzo zadowolona z każdej wizyty, moją twarzą zajmuje się cudowna Pani Agnieszka, która zawsze dba o moje wspaniałe samopoczucie i zadowolenie z największą starannością😍 uważam, że tak właśnie powinno wyglądać miejsce w którym kobieta chce o siebie zadbać...baaardzo czysto (dla mnie priorytet), wspaniały personel, super zabiegi, pyszna kawka...😍ostatnio dołączyła do mnie moja teściowa, która jest również zachwycona zarówno miejscem jak i Paniami Agnieszką i Justyną, które serdecznie pozdrawiamy....Do zobaczenia La Guél!!!!! jesteście cudowni😍😍😍
Liliana Gudalewicz
Liliana Gudalewicz
2018-03-04T07:43:07+0000
Jak najbardziej polecam. Kolejna wizyta umówiona. Wyjątkowe miejsce, niezwykle przyjemna atmosfera. Pani Agnieszka zapewniła poczucie mega relaksu �
Paulina Śmigielska
Paulina Śmigielska
2018-02-20T20:28:33+0000
Byłam już na kilku zabiegach i uważam, że miejsce jest wyjątkowe. Panuje przemiły klimat, piękne wnętrze, obsługa bardzo miła i życzliwa, a zabiegi wykonywane są bardzo profesjonalnie. Ja oddaje się z ogromną przyjemnością pod Waszą opiekę, zwłaszcza w ręce Pani Justyny! Polecam La guel bardzo, to miejsce gdzie kobieta czuje się wyjątkowo i wychodzi piękniejsza 🙂
Krzysztof Kopciuch
Krzysztof Kopciuch
2018-02-04T17:43:06+0000
Świetna atmosfera przemiła obsługa oraz profesjonalny masaż. Nic dodać nic ująć. Tylko się relaksować .
Sabina Rutyna
Sabina Rutyna
2017-10-29T12:21:10+0000
Wyjątkowe, profesjonalne zabiegi kosmetyczne w niezwykle przyjemnej atmosferze. Mega podejście Pani Justyny, która w czasie zabiegu udzieliła wielu praktycznych porad i zapewniła poczucie niesamowitego relaksu. Jak najbardziej polecam! Moje kolejne wizyty już umówione 🙂
Katarzyna Sepko
Katarzyna Sepko
2017-09-24T05:25:12+0000
Przepięknie urządzona klinika. Zabiegi z najwyższej półki. Cudowny wystrój i równie cudowny personel. Pani Justyna i dr Chmielewski sprawili że wrócę tam nie raz!!
Michał Zamorowski
Michał Zamorowski
2017-09-21T08:32:58+0000
Żona była na makijażu, jako, że nie ma tutaj konta, opinie wystawiam ja.Z mojego pkt widzenia wygląda bardzo ładnie, myslalem, ze efakt bedzie sztuczny ale na szczescie nie. Ona - bardzo zadowolona 🙂
Karolina Palicka
Karolina Palicka
2017-08-20T22:30:54+0000
Serdecznie polecam, wspaniala atmosfera, pełen relax.
Anna Narojczyk
Anna Narojczyk
2017-08-08T19:01:00+0000
Na razie bliżej poznałam Panią Justynę.Przemiła, ciepła i pełen profesjonalizm.Opowiedziała o zabiegach, o możliwościach bez nadmiernego namawiania, rzeczowo. To dopiero mój początek w strefie relaksu.
Adrianna Pindara
Adrianna Pindara
2017-07-03T11:07:21+0000
Jedno z najpiękniejszych miejsc w jakim byłam , rewelacyjna i profesjonalna obsługa , najlepsze sprzęty , będę wracać często.
Karolina Warchulska
Karolina Warchulska
2017-06-10T13:31:37+0000
Bardzo serdecznie polecam. Pełen profesjonalizm. Pani Justyna, która sie mną zajmowała urzekła mnie w 100% - serdeczna, uśmiechnięta, delikatna i bardzo profesjonalna. Na pewno odwiedzę to miejsce ponownie 🙂
Franciszek Zajączkowski
Franciszek Zajączkowski
2017-05-27T07:41:55+0000
Wykupiłem mojej żonie kilka zabiegów kosmetycznych. Wróciła wypoczęta i pełna energii. Polecam
Krystyna Machalska
Krystyna Machalska
2017-05-27T07:39:37+0000
Cudowne miejsce. Widać, że pracują tam sami profesjonaliści. Moja skóra odżyła po wizycie w tym SPA.
Wiktoria Zajączkowska
Wiktoria Zajączkowska
2017-05-27T07:26:24+0000
Indywidualne podejście do klienta, Pani przed zabiegiem wykonała wywiad dotyczący mojego zdrowia. Kondycja skóry wiele zyskała dzięki tej klinice.
Lukasz Piątek
Lukasz Piątek
2017-05-22T09:18:00+0000
Masaż wykonany profesjonalnie, od razu czuć różnicę. Atmosfera bardzo przyjemna, serdecznie polecam.
Anna Jeziorna
Anna Jeziorna
2017-05-02T22:36:09+0000
Ilść zabiegów oferowana przez Klinikę Urody zapiera dech w piersiach. Ja czuję się mega zrelaksowana i pełna sił dzięki wizycie u was. Z pewnością jeszcze was odwiedzę
Piotr Kowalczyk
Piotr Kowalczyk
2017-04-30T14:06:35+0000
Uważam La Guèl Clinic & SPA - Klinika Urody za rewelacyjne miejsce, warte odwiedzenia. Panuje cudowna atmosfera, zabiegi są wykonywane przez doświadczonych pracowników w profesjonalny sposób, każdy klient może liczyć na indywidualne podejście. Polecam
Milena Zduńska
Milena Zduńska
2017-04-29T17:49:55+0000
Klinika działa na bardzo wysokim poziomie. Zapraszam osoby , które chcą bardzo świetnie wyglądać. Chodze do tej kliniki i naprawde polecam !
Jacek Kosyl
Jacek Kosyl
2017-04-29T07:45:54+0000
Klinika urody świadczy usługi na najwyższym poziomie,jeśli ktoś chce naprawdę dobrze wyglądać i poczuć się zrelaksowanym,to ta klinika to zapewni w 100%.Chodzę do tej klinik wraz z żoną i tak fantastycznej atmosfery nigdzie nie ma.
Elżbieta Żurawska
Elżbieta Żurawska
2017-04-29T05:01:39+0000
Bardzo duża baza usług.Każdy znajdzie coś dla siebie.Mila atmosfera profesjonalne podejście do każdego klienta
Monika Witkowska
Monika Witkowska
2017-04-28T11:37:52+0000
Moje nogi są gładkie jak jedwab, to chyba najbardziej bezbolesny zabieg depilacji jaki kiedykolwiek miałam. Jedyny problem jest taki, że po zabiegu człowiekowi się nie chce wyjść z powrotem do zabieganego świata.
Yuliia Melnychuk
Yuliia Melnychuk
2017-04-28T01:46:42+0000
Mialam przyjemnosc spendzic czas w tym cudnym miejscu. Fachowa ta indywidualna obsluga kazdego klienta. Duza oferta zabiegow, takze kazdy znajdzie cos dla siebie. Miejsce w ktorym naprawde mozna zrelaksowac. Polecam
Anna Ellada
Anna Ellada
2017-04-27T16:26:21+0000
Miałam przyjemność korzystać z waszych usług jestem bardzo bardzo zadowolona szeroka gama zabiegów każdy znajdzie tu coś dla siebie.Obsluga bardzo miła i sympatyczna ceny przystępne polecam wszystkim
Michael Richman
Michael Richman
2017-04-27T14:40:20+0000
Miałem tam zabiegi Platinum Anti-Age Men. Super sprawa. Są efekty.
Anna Podlejska
Anna Podlejska
2017-04-06T09:21:23+0000
Depilacja laserowa łydek okazała się być bardzo skuteczna.
Asia Przybyła
Asia Przybyła
2017-03-30T09:06:32+0000
Świetna robota, pełen profesjonalizm. Ceny nie wygórowane a efekt bomba!
Agnieszka Bielska
Agnieszka Bielska
2017-03-29T18:46:48+0000
Super efekty. Atmosfera podczas zabiegów pozytywna. Pani wykonująca zabieg z poczuciem humoru, oraz dużą wiedzą o zabiegach.
Magdalena Krakowka
Magdalena Krakowka
2017-03-29T09:36:01+0000
Pazurki hybrydowe wykonane na najwyższej jakości lakierach. Trzymały się pełne 3 tygodnie. Położone równo. Polecam
Małgorzata Kusz
Małgorzata Kusz
2017-03-29T09:35:56+0000
Wspaniale wspominam zabiegi, już szykuję się na kolejne. Pozdrawiam załogę!
Ewa Kucharczyk
Ewa Kucharczyk
2017-01-02T12:41:43+0000
Niezliczona ilość, cudownych zabiegów. Bardzo miłe Panie wykonujące usługę. Po prostu całkowity relaks i odpłynięcie, czyli to czego się spodziewam po takim miejscu :)) Zostawiam 5 gwiazdek :))
Milena Lotus
Milena Lotus
2016-12-31T17:28:14+0000
Musze to powiedzieć publicznie. Jestem bardzo zadowolona z usług salonu 🙂 Niesamowite doznania podczas zabiegów, a efekty.... Nie musiałam długo czekać. Skóra odświeżona, promienna, delikatna... Extra efekt, na bank do Was wrócę!
Roksana Kręglicka
Roksana Kręglicka
2016-12-30T20:56:40+0000
Bosko, bosko i jeszcze raz BOSKO! Relaksujący pobyt w SPA! Tego mi trzeba było 🙂 Na pewno będę chętnie wracać do tego miejsca 🙂
Małgorzata Klemba
Małgorzata Klemba
2016-12-30T12:49:19+0000
Wspaniałe miejsce, profesjonalny zespół, cudowna atmosfera. Masaż cudownie odprężający i wprowadzający w błogi stan relaksu. Każdy zabieg wykonywany z niezwykłą starannością i oczywiście....ze spektakularnym efektem po 🙂 Dziękuję za sobotnie popołudnie pełne przyjemności 😉 Polecam 🙂
Dominika Czoch
Dominika Czoch
2016-12-29T22:37:52+0000
Wspaniale, niepowtarzalne doświadczenie!! Polecam każdemu kto chce oderwać się od rzeczywistości. Pełne odprężenie podczas zabiegów. Rewelacja! <3
Adam Wypych
Adam Wypych
2016-12-12T20:09:29+0000
Bardzo duża baza usług dzięki czemu każdy będzie na pewni zadowolony 🙂 Obsługa fachowa a cenowo również atrakcyjnie 🙂
Teresa Mateja
Teresa Mateja
2016-12-11T23:37:37+0000
Najlepsze SPA w Warszawie, a może nawet w całej Polsce. Każda kobieta poczuje się tutaj doceniona i zrelaksowana. Jestem stałą klientką i powracam do was przynajmniej klika razy w roku. Świetny personel! POLECAM
Rafał Górka
Rafał Górka
2016-12-11T23:00:10+0000
Świetny klimat, miła i przyjemna obsługa. Zdecydowanie polecam
Piotr Sudy
Piotr Sudy
2016-12-08T11:36:35+0000
Bardzo miła obsluga, szybko i profesjonalnie Jakość usług na najwyższym poziomie. Polecam!
Janina Groś
Janina Groś
2016-12-06T14:59:09+0000
Gabinet bardzo profesjonalny. Duży wybór zabiegów. Miły i kontaktowy personel. Warto skorzystać z zabiegów. Ja skorzystałam Polecam.
Marek Świtała
Marek Świtała
2016-12-05T16:48:36+0000
Miła i fachowa obsługa, profesjonalne podejście do klienta. Byłem w tym spa i jestem bardzo zadowolony, duża oferta zabiegów, więc każdy znajdzie coś dla siebie. Naprawdę warto spędzić relaksacyjny weekend w spa.
Pawel Porucznik
Pawel Porucznik
2016-12-02T15:08:32+0000
Najlepszy instytut, świetna obsługa, serdecznie polecam.
Oksana Sylwia
Oksana Sylwia
2016-10-22T11:33:02+0000
Świetne miejsce, profesjonalna obsługa i miła atmosfera. Gorąco polecam 🙂
Next Reviews